CSG Ulbe van Houten is gehuisvest in het prachtige Campus Middelsee. Supermoderne vaklokalen met belevingswanden en heel veel ruimte om boeiend onderwijs te volgen. Zo hebben we een restaurant, een beautysalon, Science Lab, Tech Atelier, doen we mee aan de FIRST LEGO League en gebruiken we de I-pad in de lessen. Inmiddels is door de enorme groei het gebouw uitgebreid met vier theorielokalen en een multifunctioneel technieklokaal! Bij ons op school kun je onderwijs volgen op het niveau vmbo bl, vmbo kl, mavo en havo/atheneum. Kortom; voor iedereen een feest om er naar school te gaan! Benieuwd naar wat de Ulbe allemaal te bieden heeft? Bekijk dan alles op deze website!

De CSG Ulbe van Houten

De christelijke scholengemeenschap Ulbe van Houten is een school voor vmbo-, havo- en atheneum met 720 leerlingen. Het onderwijs aan havo- en atheneumleerlingen op de Ulbe in klas 1, 2 en 3 wordt verzorgd door CSG Comenius, die enkele jaren geleden een nevenvestiging heeft geopend in St.-Annaparochie. Het geheel staat kortweg bekend als “De Ulbe”. De school is genoemd naar de oud-leraar en Friese schrijver Ulbe van Houten.

Campus Middelsee

Sinds 2015 is de school gehuisvest in een nieuw gebouw: de Campus Middelsee. Een prachtige school met ruime, lichte lokalen en meerdere studie- en werkruimtes voor leerlingen. De school heeft grote moderne lokalen voor de praktijkvakken, een science-lab, een grote mediatheek en nog veel meer.