Zit je in groep 8 en wil jij volgend jaar naar Campus Middelsee? Dan zit je op deze pagina op de juiste plek.

Aanmelden is mogelijk in de periode van 18 maart tot en met 31 maart 2024.

Bij vragen kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
– mail: tlc@cvo-nf.nl
– telefoon: 058-2347670 (keuze Zamenhof, leerlingenadministratie)
– telefoon Campus Middelsee: (0518) 401 447

Ik heb een account aangemaakt, maar ik zie in de mail die ik heb ontvangen geen koppeling om mijn e-mailadres te bevestigen.

Als de bevestigingsmail in uw spam box terecht is gekomen, dan verzoeken wij u om de mail naar Postvak In te verplaatsen. Bij mails in de spam wordt de link weggehaald. Als u de mail naar de Postvak In verplaatst, dan zou de koppeling moeten werken.

Ik begrijp het digitale aanmeldformulier niet helemaal en weet niet wat ik moet invullen. Is er een andere manier om mijn kind aan te melden?

Wij willen u graag helpen met de aanmelding. Daarom kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie via tlc@cvo-nf.nl of via 058-2347670.

Alle aanmeldingen van nieuwe leerlingen worden behandeld door de Toelatingscommissie. Bij de plaatsing van leerlingen per onderwijsniveau volgt de Toelatingscommissie het schooladvies van de basisschool, zoals dat is opgesteld op basis van de Plaatsingswijzer. In geval van aanmelding van een leerling met een extra ondersteuningsbehoefte, toetst de Commissie deze aan het Schoolondersteuningsprofiel van de betreffende locatie.

Om de overgang van leerlingen van de basisschool naar CSG Ulbe van Houten of CSG Comenius Sint Annaparochie zo goed mogelijk te laten verlopen, bezoeken we de leerkrachten van groep 8 om te bespreken wie uw kind is, wat het kan en welke begeleiding het eventueel nodig heeft.

Ook voor leerlingen die in willen stromen in onze bovenbouwklassen vindt er meestal overleg plaats met de huidige school, zodat iedere leerling op het voor hem of haar juiste niveau geplaatst wordt.